Jos on jokin klassikkotuote, jota sinun täytyy kokeilla ainakin kerran elämässäsi, on se tämä kulttituote! Tässä tekstissä jaamme testituloksemme, arvostelumme, yleisen mielipiteemme sekä faktat.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream tekee ihosta rauhoittuneen, joten se hoitaa hyvin kuivaa ja halkeilevaa ihoa. Voit käyttää sitä myös periaatteessa mihin tahansa muuhun, mitä tulee vain mieleesi, kuten highlighterina, kaksihaaraisiin hiuslatvoihin, kuiviin kyynärpäihin ja kantapäihin, kosteuttamaan kuivia huulenpieliä, hoitamaan ihottumaa, luomivärin päälle ja vaikka mihin.

Kun olet kokeillut tätä tuotetta kerran, paluuta ei ole, koska ilman sitä olet hukassa monissa tilanteissa. Se on täydellinen kumppani käsilaukkuun, kylpyhuoneen kaappiin ja kaikkialle muualle, mitä vain voit ajatella. Muista ottaa se mukaan joka paikkaan, sillä Eight Hour Creamia parempaa pikaratkaisua ei ole helppo löytää!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream – Maailmanjulkkis

*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Nordicfeeliltä
*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Lykolta

Kun tulet osaksi suurta Eight Hour Cream -perhettä, olet hyvässä seurassa! Parasta tässä tuotteessa on se, että voit löytää sen kaikkialta. Jos olet jostain äärimmäisen oudosta syystä unohtanut sen matkalle lähtiessäsi, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ostaa se maasta, johon olet saapunut.

Et tule pettymään, kun alat käyttää tätä jumalallista voidetta, sen voimme luvata! Nykyään sitä on saatavana myös hajustamattomana, mikä sopii henkilöille, jotka eivät pidä sen erikoisesta tuoksusta. Rakastamme kuitenkin voiteen tuoksua ja pidämme tuoksua yhtä tärkeänä kuin itse voidetta!

Yksi asia, joka tässä tuotteessa on hauskaa, on se, että voit löytää sitä rajoitettuna ”limited edition” -erikoiserinä sekä kaupoista että lentokentiltä ympäri maailmaa. Tietysti on superhauskaa saada suosikkivoidettasi hieman ylellisemmässä ja hauskemmassa pakkauksessa, eikö vain? Tartu tilaisuuteen ostaa niitä muutama varastoon, jos löydät pakkauksen, josta todella pidät, sillä rajoitetun erän tuotteet menevät aina kuumille kiville.

Miksi 8 Hour Cream on niin hyvä?

Suhde Eight Hour Creamin kanssa on kuin rakkaustarina, ja ne teistä, jotka ajattelevat siitä kuten me, tietävät paniikin tunteen, joka alkaa nousta, kun voiteen huomaa alkavan loppua. Sinulla on oltava aina sellainen kotona, koska muuten tulet hulluksi! Suurin osa meistä tietysti on tietoinen tilanteesta ja muistaa ostaa uuden ennen kuin voide ehtii loppua, joten se ei aiheuta huolta, jos vain muistaa ostaa uuden oikeaan aikaan.

Tästä tuotteesta ei ole mitään pahaa sanottavaa, varsinkin nyt kun sitä on saatavilla myös tuoksuttomana versiona. Monet eivät pitäneet sen tunnusomaisesta tuoksusta, mikä johti siihen, että ihmiset, jotka halusivat käyttää sitä, eivät voineet. Tämä koski pääasiassa ihmisiä, jotka halusivat käyttää voidetta erityisesti huulille, koska tuoksu ja maku ovat silloin tärkeässä osassa.

Kuitenkin me, jotka olemme tämän artikkelin takana, ajattelemme, että sen tuoksu on aivan ihana! Tunnet olosi todella ”kotoisaksi” joka ilta ja joka aamu, koska sen käyttö on viimeinen asia, jonka teemme ennen nukkumaanmenoa ja ensimmäinen asia, jonka teemme ennen aamulla menoa. Ilman sitä huulilla ja mukana laukussa päivästä ei varmasti tule yhtä hyvä, se on varmaa! PS: Saatavana myös huulirasvana!

Taikuutta!

Kun kysyt ihmisiltä heidän ​​ihon- ja kauneudenhoitosuosikeistaan, kuulet hyvin usein vastauksen: Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Kun etsit top-listauksia, testejä, arvosteluja tai vastauksia kysymykseen, mitä ottaa mukaan autiolle saarelle, Eight Hour Cream ponnahtaa esiin vastausten joukosta ja me kaikki olemme luonnollisesti samaa mieltä joka sanasta!

Se on kuin taikatuote, joka toimii kaikkeen. Et vain säästä tilaa tällä monikäyttöisellä tuotteella, vaan saat samalla puhdasta ylellisyyttä klassisessa pakkauksessa, joka tunnetaan ympäri maailmaa. On niin hienoa nähdä sama tuote niin monessa eri paikassa ja se, että se on niin suosittu kaikkialla, kertoo paljon sen maagisesta toiminnasta!

Jos sinulla on Eight Hour Cream rinnallasi, ei ole monia iho-ongelmia, joita ei voitaisi sen avulla korjata hetkessä! Osta se, rakasta sitä, käytä se loppuun (nopeammin kuin luulet) ja osta heti uusi! Välittömästi!

*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Nordicfeeliltä
*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Lykolta