Joskus onni potkaisee kohdatessa hiustuotteen, joka on niin hyvä, että melkein hyppii tasajalkaa! Davines OI hoitoaine on yksi näistä tuotteista. Jos olette, kuten minä, kokeilleet lukuisia eri hoitoaineita ja hiusnaamioita/hiusmaskeja löytämättä sitä täydellistä, tiedätte kuinka turhauttavaa se voi olla. Sekä aikaa että rahaa kuluu etsiessä sitä täydellisesti sopivaa tuotetta omille hiuksille. Mutta tällä pienellä aarteella suihkussa, on kaikki mitä tarvitsee (ja vähän enemmän)! Alla testi, arvostelu ja yhteenvetävä mielipide!

Davines OI hoitoaine toimii yhtä hyvin tavallisena hoitoaineena kuin hiusnaamionakin. En käytä enää koskaan mitään muuta sen jälkeen, kun OI-sarja vakuutti minut, vaan pysyttelen aina tässä hoitoaineessa. Muita naamioita ja maskeja eri merkeiltä ei tarvita, sillä tämän tuotteen kanssa voi itse päättää, haluaako pitää sitä hiuksissa muutaman minuutin, vai pidemmän aikaa.

Kaunis, hyväntuoksuinen ja helppokäyttöinen

Kun käyttää hoitoainetta, haluaa tietenkin, että hiukset olisivat sen jälkeen helposti käsiteltävissä, eikö niin? Jotkut hoitoaineet eivät toimi ollenkaan hyvin hiusten harjaamisessa, mutta Davines OI hoitoaineen kanssa hiukset voidaan harjata todella helposti! Ei tarvitse huolehtia siitä, että harjaan jäisi paljon hiuksia, sillä hoitoaine on niin hyvä, että harjaaminen vie vain hetken aikaa ja erittäin vähän hiuksia päätyy harjaan!

Lisäksi hiukset tulevat kauniiksi ja hyväntuoksuisiksi, joten tästä hoitoaineesta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Joskus joutuu valitsemaan miellyttävän tuoksun tai hyvän tuloksen välillä, mutta tässä saa siis molemmat. Tässä todella on OMG-fiilis, ja mielestäni kaikkien pitäisi olla tämä hoitoaine kotona!

Hiukset tulevat tuuheiksi, pehmeiksi, kiiltäviksi ja kaikki muut positiiviset asiat, joita voit kuvitella, ja ne todella tulevat uskomattoman hyvin hoidetuiksi ja terveiksi tämän hoitoaineen kanssa. En ole koskaan kohdannut tuotetta, joka niin nopeasti voisi tehdä ihmeitä muuten kuluneille, värjätyille ja kuiville hiuksilleni. Se on yksinkertaisesti puhdasta magiaa!

Tyylikäs design kaupan päälle Davines OI Hoitoaineella

Tiedättekö ne kerrat, kun ostate tuotteen vain siksi, että pakkaus on niin tyylikäs? Ehkä ette tiedä, mutta olen melko varma, että monet kanssani ovat tehneet tällaisen ostoksen ainakin kerran elämässään. Haluaa niin kovasti täyttää kylpyhuoneen kauniilla pakkauksilla, eikö niin?

Davines OI-sarja on äärimmäisen tyylikäs ja sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin! Kaikki Davinesin tuotteet ovat super tyylikkäitä, joten ei ole vain OI-tuotteet, mutta ne ovat ehkä hieman terävämpiä kuin monet muut tuotteet. Tai sitten vain rakastan tätä tuotesarjaa, kuka tietää?

Juoskaa ja ostakaa!

Ainoa, mitä minulla on sanottavana, on, että juoskaa ja ostakaa Davines OI hoitoainetta heti. Parasta on, että tuotetta voi nykyään ostaa pienessä 75 ml pakkauksessa testataksesi. Se maksaa hieman enemmän, mutta lupaan, että se on joka sentin arvoinen!