Hyvän ripsiseerumin avulla pääset pitkälle (ja ripsesi myös)! Harva meistä ei toivoisi pitkiä ja tuuheita ripsiä, sillä useimmilla meistä on sama toive!

Herätä upeat ripset, jotka ovat sekä tuuheat että pitkät, on unelma, joka voi nyt toteutua sekä nopeasti että suhteellisen edullisesti! Sinun tarvitsee vain hankkia hyvä ripsiseerumi ja aloittaa käyttö!

Mistä ostaa ripsiseerumia? Koska ripsiseerumit ovat yleistyneet, niitä myydään kaikissa kauneustuotteita myyvissä liikkeissä. Sinun ei tarvitse etsiä pitkään löytääksesi hyvän ripsiseerumin, sillä niitä on helposti saatavilla ja laajasti tarjolla.

Kannattaa keskustella henkilökunnan kanssa, jos olet epävarma siitä, minkä tuotteen valitset, sillä he tietävät yleensä parhaiten! Muista myös, että usein kannattaa maksaa vähän enemmän saadakseen todella hyvän tuotteen.

TOPPLISTA – Parhaat ripsiseerumit

On aina hyvä tarkistaa top-listoja ja parhaita testituloksia, ja me varmistamme, että ne ovat mukana artikkeleissamme. Miksi? Jotta voit hyötyä parhaista tuotteista, tietysti!

Riippumatta siitä, mikä meikkituote on kyseessä, vinkit ja ehdotukset eivät ole koskaan pahitteeksi. Tässä tulee top-listamme ripsiseerumeista, jotka ovat parhaita testissä, joten pysy mukana!

1# REVITALASH: RevitaLash Advanced

Paras ripsiseerumi mielestämme on Revitalashilta. Tämä on todellinen myyntihitti, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Ne, jotka ovat jo kokeilleet tätä tuotetta, tietävät, kuinka ihana se on, ja niille, jotka eivät ole vielä kokeilleet – valmistautukaa upeaan hetkeen!

Yksi levitys riittää, ja ripsesi vahvistuvat ja tervehtyvät nopeasti. Tietysti tämä tuote tekee myös ripsesi näyttämään huomattavasti paremmilta, joten saat paljon yhdellä kertaa!

Tämä ripsiseerumi auttaa myös kihartamaan ja nostamaan ripsiäsi, mikä antaa erittäin kauniin vaikutelman. Tämän seerumin avulla ripsesi loistavat ja ovat täydelliset jopa ilman ripsiväriä!

*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Nordicfeeliltä

*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Lykolta

2# Lenoites Eyelash Activating Serum

Tämä on ripsiseerumi, joka toisin kuin monet muut testaamani tuotteet, todella toimittaa sen, mitä lupaa. Tämä tuote toimii oikeasti! Jonkin ajan käytön jälkeen ripset ovat näkyvästi pidemmät ja paksummat. Tuntuu siltä, että uusia ripsiä alkaa kasvaa jo varhaisessa vaiheessa käytön aikana. Koen myös, että olemassa olevat ripset vahvistuvat ja näyttävät terveemmiltä.

Tämä tuote sisältää runsaasti hyviä aineita, kuten biotiinia, peptidejä ja pantenolia, jotka auttavat vahvistamaan olemassa olevia ripsiä samalla kun ne stimuloivat uusien kasvua.

Tämä on todella hyvä tuote, jota voin lämpimästi suositella. Saatu tulos hintaan nähden tekee tuotteesta erittäin kustannustehokkaan.

*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Nordicfeeliltä

3# Xlash Sensitive Eyelash Serum

Monet käyttäjät kokevat allergisen reaktion kaltaisia oireita käyttäessään tiettyjä ripsien pidennystuotteita. Xlash on kehittänyt erittäin hellävaraisen tuotteen, joka voi olla kokeilemisen arvoinen kaikille, jotka kokevat silmäripsien alueen muuttuvan punaiseksi tai ärtyneeksi käytettäessä tavallista seerumia.

Xlash Sensitive Eyelash Serum on valmistettu Ruotsissa ja sisältää hellävaraisia ainesosia, jotta se olisi käyttäjälle mahdollisimman miellyttävä. Tämä on erittäin suosittu tuote, ja monet käyttäjät kertovat sen tehokkuudesta. Xlash Sensitive Eyelash Serum antaa vahvemmat ja pidemmät ripset jo muutaman viikon käytön jälkeen.

Tämä on erittäin harkittu tuote, joka sisältää luonnollisia aineita, kuten bioaktiivisia leväuutteita ja vegaanista keratiinia. Tuote on allergiaystävällinen eikä sisällä prostaglandiineja.

*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Lykolta

Miten ripsiseerumi toimii?

Se ravitsee hiustuppeja, mikä on luonnollisesti edellytys hiusten kasvulle. Ripsiseerumi stimuloi juuria sekä ravinteilla että proteiineilla, ja tämä tekee uusista kasvavista ripsistä vahvempia ja terveempiä.

Ripsistäsi tulee paksummat ja pidemmät, ja lisäksi ne suojataan! Saat siis paljon hyviä ominaisuuksia yhdessä ripsiseerumissa. Kuten kasvo- tai silmäseerumien kanssa, tämä seerumi huolehtii ripsistäsi parhaalla mahdollisella tavalla, jotta ne olisivat terveitä ja kauniita.

Alussa seerumia tulee käyttää joka päivä, ja kuukauden tai puolentoista kuukauden (riippuen ripsistäsi ja niiden reaktiosta) käytön jälkeen voit nähdä tuloksia. Kun olet saanut ripsesi siihen kuntoon, mihin haluat, voit vähentää käyttöä ja käyttää seerumia kahdesti viikossa päivittäisen käytön sijaan.

Ravinteet ja ripsiväri/primer yhdessä – onko sellaista?

Tämä ei ole mukana ripsiseerumien parhaiden testituloksessa, mutta on silti erinomainen tuote! Kyllä, niitä on! On olemassa erilaisia tuotteita, jotka yhdistävät kauneuden ja ravitsevat ainesosat, ja suosikkimme on BY TERRY: Mascara Terrybly Growth Booster, joka on upea tuote!

Tämä ripsiväri antaa pituutta ja volyymia samalla, kun se aktivoi ripsien kasvua pitkällä aikavälillä. Saat siis sekä kauniit ripset heti että kauniit ripset pitkällä aikavälillä.

Koska By Terryllä on yleisesti ottaen ihania tuotteita, ei ole yllättävää, että juuri tämä merkki tarjoaa tämän supertuotteen valikoimassaan. Jos et ole vielä kokeillut heidän tuotteitaan, tämä on täydellinen tuote aloittaa elinikäinen rakkaussuhteesi merkin kanssa!

Onko se vaarallista?

Ei, ripsiseerumit eivät ole vaarallisia, mutta niistä ei ole tehty tutkimuksia siitä, miten ne esimerkiksi vaikuttavat raskaana oleviin tai kroonisesti sairaisiin henkilöihin. Siksi emme suosittele käyttämään kauneustuotteita, joita ei ole testattu raskaana oleville tai kroonisesti sairaille, jos kuulut tähän ryhmään.