Nykyään monet käyttävät kynsilakkaa päivittäin, mikä tarkoittaa, että tarvitsemme hyviä kynsilakkatuotteita yleisesti. Kynsilakka ei ole mikään uusi tuote, vaan se kuuluu kauneuden ja meikin klassikoihin. Vaikka et itse käyttäisi kynsilakkaa, varmasti joku läheltäsi käyttää, joten kaikki tuntevat kynsilakan.

Tässä artikkelissa keskitymme ensisijaisesti kynsilakanpoistoaineisiin, ja nykyään on tarjolla uskomattoman monia hyviä vaihtoehtoja. Niitä löytyy melkein mistä tahansa, joten hyvän kynsilakanpoistoaineen löytäminen ei vie kauaa, mikä on tietenkin hienoa!

Nopeasti ja kätevästi

On tosiasia, että haluamme asioiden tapahtuvan nopeasti ja kätevästi, ja odotamme sitä tänä päivänä. Emme halua odottaa kynsilakan kuivumista, emmekä halua odottaa sen poistamista. Sen pitää tapahtua nopeasti, ja niin se myös tekee, kunhan meillä on oikea tuote!

Meillä kaikilla on omat suosikkimme laajasta valikoimasta, ja useimmat tämän segmentin tuotteet ovat hyviä. Ei ole yllättävää, että haluamme kynsilakanpoistoaineen toimivan nopeasti, koska haluamme lakata kynnet uudelleen nopeasti. Kun olemme tottuneet lakattuihin kynsiin, tunnemme olomme ”alastomaksi” ilman niitä emmekä tunne itseämme yhtä raikkaaksi ja kauniiksi. Nopean kynsilakanpoistoaineen avulla voimme myös nopeasti laittaa uutta lakkaa, joten saamme monia hyviä asioita yhdessä.

Parhaat kynsilakanpoistoaineet!

Kuten tavallista, tarjoamme teille parhaan testin, sillä kynsilakanpoistoaineista löytyy paljon ihania tuotteita, sen voimme luvata! Olemme valinneet 3 erilaista, jotka mielestämme ovat hyviä ja edullisia, koska on hauskaa löytää tuotteita, jotka ovat sekä hyviä että halpoja. Valitse siis yksi alla olevista, sillä olemme varmoja, että tulette olemaan tyytyväisiä!

1# DEPEND Dip-In Remover

Kynsilakanpoistoaineiden testivoittaja Tämä on klassikko dip-in -vaihtoehtojen joukossa, ja siksi se on ensimmäisellä sijalla! Se tekee työnsä hyvin, juuri kuten haluamme!

Olipa sinulla musta kynsilakka tai väritön lakka, tämä poistoaine hoitaa homman nopeasti, ja kyntesi ovat pian valmiita uusiin seikkailuihin!

Kuuma vinkki on käyttää kynsilakanpoistoainetta illalla ennen suihkua, sillä silloin kynnet, kynsinauhat ja kädet tuntuvat mukavammilta. Jos sinulla on aikaa, voit myös kosteuttaa kädet hyvin illalla lakan poistamisen jälkeen. Näin kädet ja kynnet voivat parhaiten, ja voit lakata uudet kynnet seuraavana päivänä.

*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Nordicfeeliltä

2# ISADORA Gentle Swipe Nail Polish Remover

Hyvin edullinen tuote, kuten kaikki muutkin Isadoran tuotteet. Ekstra plussaa ihanasta violetista purkista, joka piristää mieltä!

Acetoniton, mutta tehokas, eikä kynsi kuivu tämän tuotteen käytön aikana.

Olipa sinulla helppo tai hieman haastavampi kynsilakka poistettavana, voit luottaa siihen, että Gentle Swipe Nail Polish Remover poistaa sen!

*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Lykolta

3# VITRY Magic Touch Kynsilakanpoistoaine

Vitryn kynsilakanpoistoaine Tässä on jälleen yksi acetoniton kynsilakanpoistoaine, joka pärjää hyvin kilpailussa, ja voimme todella suositella sen kokeilemista, jos et ole sitä vielä testannut. Se toimii erilaisilla lakoilla, joten voit poistaa useampia kuin yhden tyyppisen lakan.

Kuten kahdessa edellisessäkin, tämä on dip-in -toiminnolla varustettu, sillä kun olet tottunut siihen, et halua enää sotkea pumpulityynyjen kanssa, se on varmaa!

*KLIKKAA TÄSTÄ ostaaksesi Lykolta

Pelkästään dip-in?

Ei tietenkään tarvitse käyttää vain dip-in -poistoaineita, voit valita myös sellaisen, joka levitetään pumpulityynyyn, mutta olemme valinneet vain dip-in -vaihtoehtoja, koska ne ovat mielestämme niin paljon parempia!

Se on nopeaa, ja lakka irtoaa ilman, että tarvitsee tehdä muuta kuin upottaa sormet purkkiin. Ajattele, kuinka ihania tuotteita on olemassa, vai mitä?